Putuj.com
After falling in replica handbags love with Beatrice,gucci replica handbag Pierre immediately worked hard. In 2009, after dropping out of college, he took over a hermes replica handbags construction company founded handbag replica by his father and became a replica handbags major shareholder. Later he became the vice president of the Monaco Yacht Club. Personally, it has reached 50 million US dollars.
Putuj.com > Mađarska > Budimpešta > Opis destinacije
Putovanja
Korisni linkovi
Anketa
Kako ste zadovoljni nasom uslugom?

Budimpešta - Mađarska

Ono što je danas Zagreb, nekad je bio Beograd, još nekad nekad bila je Budimpešta (Beč bi u današnjim relacijama bio Bruxelles). Pravo bi bilo čudo da već niste bili u Budimpešti, a ako niste, evo zašto biste trebali.

Prvo. Budimpešta je užasno blizu. Ako ste iz sjeverne Hrvatske maltene se možete sjesti u auto i tamo odvesti. Ako ste pak iz Dalmacije, radije sjedite u bus pa nek vas voze (snagu sačuvajte na obilazak, a i nećete trebati plaćati autoput). Vlak je također uvijek opcija.


Drugo. U Budimpešti imate što za vidjeti. Možete se šetati uz Dunav (to ne možete u Zagrebu), postjetiti Budimski dvorac i Baziliku Svetog Stjepana, pogledati nazubljenu zgradu parlamenta na kojoj bi se trebala moći vidjeti i nekakva šahovnica (ipak smo mi bili ista država), te penjati se po ribarskom dvorcu koji izgleda kao dio Disneylanda. Također, možete i posjetiti najveću Europsku sinagogu.

Treće. Aranžmani za Budimpeštu se prilično jeftini pa ako planirate provesti romantični vikend s nekim za koga još uvijek niste sigurni da vrijedi puno ulagati... šala naravno, ako ste spremni s nekim provesti romantični vikend, Budimpešta je sigurno pun pogodak.


BUDIMPEŠTA - SVI ARAN?MANI

Popularne destinacije