Putuj.com
After falling in replica handbags love with Beatrice,gucci replica handbag Pierre immediately worked hard. In 2009, after dropping out of college, he took over a hermes replica handbags construction company founded handbag replica by his father and became a replica handbags major shareholder. Later he became the vice president of the Monaco Yacht Club. Personally, it has reached 50 million US dollars.
Putuj.com > Egipat > Hurgada > Opis destinacije
Putovanja
Korisni linkovi
Anketa
Kako ste zadovoljni nasom uslugom?

Hurgada - Egipat


Hurghada kao grad je pun diskoteka i barova u kojim se okupljaju strani turisti. Sve je jako osvjetljeno i dosta je jeftino. Nema opasnosti od morskih pasa ako se pazi jer oni ne idu bas u plićak, ali nije preporučljivo plivati dalje od obale (to se i ne može zbog brodića koji stalno piče amo tamo). Trgovci su naporni i lukavi kao i svugdje u Egiptu, a izići u grad je prava mala pustolovina jer taksisti voze kao ludi. Mnogi radnici po hotelima, tj. sobari i nosači prtljage očekuju napojnicu, tako ako pristižete u hotel a niste razmjenili eure u funte, nemojte tražiti uslugu da vam neko drugi nosi prtljagu. Inače plaće su tamo dosta mizerne, oko 20 eura za sve poslove, pa kad dajete napojnicu nekome taj će se obradovati svakoj funti. Vlažnost zraka je tamo 0% tako da vodu uvijek treba imati pri ruci.


Sve dragocenosti i putovnice i dr. dokumente poželjno je staviti u hotelski sef. Ono što jej još tipično za tamošnje hotele je to da ako imate rođendan u sobu će vam dopremiti besplatno tortu i zaželiti sretan rođendan! Što se tiče kategorizacije hotela, lošija je nego kod nas tako da ne treba škrtariti i treba uzeti smjestaj sa **** ili ***** zvjezdica.

HURGADA - SVI ARAN?MANI

Popularne destinacije